Liderii medicilor de familie, Doina Mihăilă şi Rodica Tănăsescu, şi-au anunţat demisiile

Autor: Ioan.Ciorca din 11 iunie 2011, Vizualizari: 939

Liderii medicilor de familie, Doina Mihăilă şi Rodica Tănăsescu, şi-au anunţat demisiile
Liderii medicilor de familie, Doina Mihăilă şi Rodica Tănăsescu, şi-au anunţat demisiile, vineri, din cauza faptului că nu au putut aduce mai mulţi bani pentru cabinete, informează Mediafax.
"Demisia este un act unilateral. Demisionăm pentru că nu am reuşit să aducem mai mulţi bani pentru funcţionarea normală a cabinetelor", au anunţat Doina Mihăilă, preşedintele Federaţiei Naţionale a Patronatelor Medicilor de Familie (FNPMF), şi Rodica Tănăsescu, preşedintele Societăţii Naţionale de Medicina Familiei/Medicină Generală (SNMF).
Cei doi medici şi-au anunţat demisiile la numai câteva ore după ce Ministerul Sănătăţii a anunţat că doctorii de familie renunţă la protest şi că vor semna la începutul săptămânii viitoare contractele cu casele de asigurări de sănătate.
Astfel, începând de marţi, 14 iunie, toţi medicii de familie vor elibera reţete pentru medicamentele compensate şi gratuite şi vor semna trimiteri către cabinetele medicilor de specialitate.
De la 1 iunie, medicii de familie nu au mai putut să prescrie pacienţilor reţete compensate şi bilete de trimitere către specialişti, în condiţiile în care aceştia nu au semnat noul contract-cadru, iar cel din 2010 a expirat.dle templates freefilm online
Sursa: Antena3.ro

Categoria: Social

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama