"Primăvara cu stil" începe la Cluj

Autor: mihaela.ursan din 11 februarie 2013, Vizualizari: 1 315

Cea de-a 6-a ediţie a târgului de obiecte lucrate manual, denumit ,,Primavara cu stil" se va desfăşura la Cluj în perioada 23-24 februarie.
Evenimentul este dedicat Dragobetelui şi Mărţişorului si are loc la Turnul Croitorilor Ediţia din acest an aduce cu sine o expoziţie de obiecte lucrate manual: mărţişoare, bijuterii, obiecte decorative, accesorii, cosmetice, ceramic etc. Materialele utilizate sunt din cele mai diverse (de la pietre semipreţioase, cristale swarovski şi până la obiecte reciclate).

Organizatorii susţin că expoziţia vizează în mod special Dragobetele. "Extrem de important pentru bărbaţi este ca în această zi să nu se certe cu femeile, dacă vor să le meargă bine tot anul. Dacă asta li se pare ,,misiune imposibilă”, atunci singura salvare este o vizită la targul ,,Primăvara cu stil”, precizează Flora Abrudan, organizatoare.

Târgul deja consacrat în rândul clujenilor a ajuns la cea de-a şasea ediţie. Expoziţia va fi deschisă sâmbătă şi duminică (23 şi 24 februarie) între orele 11 şi 18. Intrarea este liberă, iar toţi vizitatorii târgului vor primi un răvaş care să le poarte noroc şi vor putea participa la o tombolă al cărei premiu constă în bijuterii şi mărţişoare de 100 lei.dle templates freefilm online


Categoria: Eveniment

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama