Roxana Moga: ”Dacă fiecare om este o lume, atunci putem să ne considerăm creatori de punți între lumi”

Autor: Claudiu.Padurean din 22 decembrie 2013, Vizualizari: 1 685

Roxana Moga: ”Dacă fiecare om este o lume, atunci putem să ne considerăm creatori de punți între lumi”Roxana Moga este liderul echipei Interstudia, unul dintre centrele de elită dedicate studierii limbilor străine. Ea crede că, în domeniul business-ului, nu există o departajare validă pe criterii de gen.


ClujToday.ro: Femeie versus bărbat în business: care sunt avantajele și dezavantajele?
Roxana Moga:
Eu nu cred în această departajare în funcție de gen, vorbim despre oameni în afaceri cu mai multă sau mai puțină experiență, etică, profesionalism, determinare etc.

ClujToday.ro: Cum se întrepătrunde (sau nu) businessul cu familia?
Roxana Moga: Echilibrul pe care încerc să-l mențin este unul fragil, dar fără mari variațiuni, totuși. Este nevoie de multă atenție distributivă, de care eu nu duc lipsă.

ClujToday.ro: Care este cea mai mare satisfacție până în momentul de față?
Roxana Moga: În plan professional, satisfacția majoră este aceea de a-mi fi ales o echipă valoroasă, la care țin foarte mult.

ClujToday.ro Cum arată viitorul imediat al doamnei Roxana Moga?
Roxana Moga: Viitorul exercită o fascinație asupra mea prin aceea că este de neatins. Însă, proiectelepe care noi le vom dezvolta în viitor sunt extrem de concrete.

ClujToday.ro: Ce întrebare nu vi s-a pus niciodată (și la care, totuși, aveți un răspuns pe care doriți să-l împărtășiți)
Roxana Moga: Cum ne privim noi pe noi înșine?
Noi ne vedem ca pe niște creatori de punți între oameni. Dacă fiecare om este o lume, atunci putem să ne considerăm creatori de punți între lumi.
dle templates freefilm online


Categoria: Business la feminin

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama