Transportul în comun, extins din Cluj în Ciurila, Florești și Chinteni de la 1 martie. Din aprilie, urmează Apahida

Autor: Claudiu.Padurean din 26 februarie 2014, Vizualizari: 1 457

Comunele din jurul Clujului vor beneficia de un sistem de transport în comun care va fi realizat de compania publică din Cluj-Napoca. Decizia a fost luată de mai multe consilii locale care fac parte din asociația care gestionează sistemul de transport metropolitan, în curs de formare. Elevii din aceste comune vor beneficia de transport gratuit de acasă și până la școală.
Din luna ianuarie, sistemul de transport public a fost extins în comuna Feleacu, iar din această lună, liniile de transport au fost extinse și în Baciu. De la 1 martie, liniile de transport public vor deservi și comunele Ciurila, Florești și Chinteni. Aceste linii de transport în comun vor asigura transportul gratuit al elevilor din aceste comune de acasă la școlile din Cluj, spune primarul Emil Boc.

Pe lângă gratuitatea transportului elevilor, vor beneficia de facilități și cei care fac naveta, spune directorul companiei de transport public, Liviu Neag. Concret, în costul abonamentului de pe ruta Florești – Cluj, Chinteni – Cluj sau Ciurila – Cluj, abonații vor primi transport gratuit și pe o linie din interiorul orașului Cluj-Napoca. Liviu Neag a declarat că speră că, de la 1 aprilie, liniile de transport public vor fi extinse și în comuna Apahida.dle templates freefilm online


Categoria: Social

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama