Andreea Raicu: Nu promovez bârfele, de dragul traficului pe andreearaicu.ro

Autor: bianca.padurean din 23 martie 2014, Vizualizari: 1 712

Andreea Raicu: Nu promovez bârfele, de dragul traficului pe andreearaicu.roPotrivit CV-ului său oficial, este de profesie model, iar la capitolul ocupație – prezentatoare TV. Andreea Raicu este, de cel puțin trei ani, și femeie de afaceri. Și-a deschis propriul magazin online care susține și revista de modă și lifestyle andreearaicu.ro, lansată tot în mediul virtual. Citiți în interviul de mai jos, acordat după evenimentul dedicat mediului de afaceri feminin - The Woman de la Cluj, cum vede Andreea Raicu business-ul pe care și-l dezvoltă pe zi ce trece.
Până unde este pasiune și de unde începe business-ul în ceea ce privește www.andreearaicu.ro?

Nu poți să faci nici un business dacă nu pornește de la o pasiune. Cred că este o condiție obligatorie ca să faci și bani și ca să-ți și placă. Trebuie să ai și succes financiar. Da, a început să facă bani, chiar dacă mai greu la început, pentru că mi-am dorit foarte tare să rămână la un nivel extraordinar de bun, să nu coborâm ștafeta absolut deloc. Când am început acest business m-am întâlnit cu foarte mulți oameni din domeniu, să văd exact cum este piața și toți mi-au spus că arată extraordinar de bine site-ul, dar, în timp, el se va strica pentru că trebuie să te adresezi pieței, trebuie să faci o grămadă de modificări ca să poți să reziști. Nu am făcut aceste modificări, pentru că revista online trebuie să mă reprezinte pe mine. De aceea, de puțin timp am refăcut complet site-ul, arată complet diferit. Am apelat la o echipă de designeri din America, pentru că mi-am dorit să arate extraordinar de bine, să fie o abordare complet diferită față de tot ceea ce este pe piață și trebuie să mă reprezinte. De aceea am pornit de la toate lucrurile în care eu am câștigat credibilitate în timp și nu vreau să renunț la calitate, ceea ce face ca și costurile să fie foarte mari, dar, în timp, ajutat și de shop.andreearaicu.ro să putem să ne menținem și să facem bani.

Cât de importantă este imaginea site-ului și cât de important e conținutul?

Imaginea este importantă într-o oarecare măsură. Oamenii intră, e foarte frumosul site-ul, atrage atenția, e complet nou, e o altă abordare, așa cum spuneam. Dar, a doua oară nu-ți mai intră dacă văd că nu e un conținut de calitate sau care să le schimbe ceva în viață, drept care eu pun foarte mult accent pe conținut. Avem o echipă de șapte oameni care se ocupă de acest site, la care se adaugă colaboratorii. Este o echipă formată din oameni extrem de buni, oameni pe care eu i-am cunoscut în urmă cu mulți ani, când lucram și eu în presă, lucram la Viva. Mi-am dorit foarte tare să vină în acest proiect. Întâi m-am consultat cu eu, pe cine să implic în proiect, după care au spus chiar ei că vor. A fost, cumva, o dovadă de încredere extraordinară. Redactorul-șel al site-ului era redactorul-șef al revistei Beau Monde, iar directorul de modă este fostul redactor-șef adjunct de la Viva. Mi-am dorit să fie oameni care să aibă aceleași principii de viață ca ale mele, pentru că e foarte important să mă reprezinte. Niciodată nu o să vedeți pe andreearaicu.ro subiecte care pe alte site-uri fac un trafic foarte mare și mă refer la vedete și sex, bârfe etc.

Cât de feminin este business-ul tău? Se poate spune că e un "Business la feminin"?

Este un business la feminin! Lucrează numai fete, dar partenerul meu de business este bărbat.

Sursa foto: andreearaicu.rodle templates freefilm online
Sursa: Sursa foto: andreearaicu.ro

Categoria: Business la feminin

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama