Casieriile pentru taxe și impozite, deschise. Cei care se grabesc beneficiază de reducere

Autor: mihaela.ursan din 8 ianuarie 2016, Vizualizari: 307

Casieriile Direcției Taxe și Impozite din Cluj au fost redeschise încă de ieri.
Clujenii care se grabesc să își achite aceste taxe, trebuie să știe că până în data de 31 martie vor primi o bonificație de 10%.

Taxele și impozitele pot fi achitate atât la ghișee, cât și online. Online se poate face accesând website-ul Primăriei, secțiunea Taxe și impozite, cu aceeași parolă ca în anii anteriori. Cei care nu dețin o parolă, dar nu pot merge la casierie, pot depune online o solicitare de parolă, accesând website-ul Primăriei, aceeași secțiune, completând un formular și atașând o copie după cartea de identitate. Parola ar trebui primită acasă în aproximativ 7-10 zile, cu confirmare de primire.

Cei care, însă, preferă să meargă la casierie o pot face pe strada Moților nr. 7 și Piața Unirii nr. 1-2 sau la primăriile de cartier.


Categoria: Economie, Social

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.

Adaugati un comentariu

Nume:*
E-Mail:
Comentatiu:
Semi-evidentiat Text inclinat ÚÂÍÒÚ Text subliniat ÚÂÍÒÚ Text sters | Alinierea pe stanga Pe centru Ë†Ă‚ĂŒĂšïŁżĂ› Alinierea pe dreapta | Inserarea emoticonitelor Select color | Textul ascuns Inserarea citatului Transformarea textului dat din transliterare in chirilica Insert spoiler
Introduceti cele 2 cuvinte din imagine: *


Reclama

Reclama