Maria Macrea (OFSD) : „Proiectul ,,Bucate cu suflet” continuă și în 2016!”

Autor: invitati din 9 ianuarie 2016, Vizualizari: 751

Maria Macrea, președintele OFSD Cluj-Napoca, a anunțat la început de an c㠄proiectul ,,Bucate cu suflet” continuă și în 2016.
„Proiectul ,,Bucate cu suflet” continuă și în 2016. Gătim pentru 40 de persoane în fiecare săptămână, pregătim și servim totul în cel mai mic detaliu, reușind, în cele 6 luni de voluntariat, să îmbrăcăm acest spațiu cu căldură de familie, tihnă, respectul și vorba bună. La Mulți Ani Norocoși tuturor oamenilor aflați în griji și nevoi!” a anunțat social-democrata Maria Macrea pe FB.

OFSD Cluj-Napoca a inițiat în 2015 proiectul “Bucate cu suflet”, o acțiune socială prin care, în fiecare miercuri, doamnele social-democrate oferă o masă caldă persoanelor fără adăpost din Centrul Social de Urgență Cluj-Napoca. Proiectul este inițiat și organizat de echipa Mariei Macrea și susținut de deputatul Aurelia Cristea și președintele OFSD Cluj, avocatul Laura Pop.

Centrul Social de Urgență asigură adăpost temporar persoanelor aflate în risc de marginalizare și excluziune socială din raza municipiului Cluj-Napoca pentru o perioadă determinată de maximum 6 luni, cu posibilitatea prelungirii în situații bine întemeiate și în cazul situațiilor de urgență pe perioada nopții.
Maria Macrea (OFSD) : „Proiectul ,,Bucate cu suflet” continuă și în 2016!”


Categoria: VOX POLITICA

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.

Adaugati un comentariu

Nume:*
E-Mail:
Comentatiu:
Semi-evidentiat Text inclinat ÚÂÍÒÚ Text subliniat ÚÂÍÒÚ Text sters | Alinierea pe stanga Pe centru Ë†Ă‚ĂŒĂšïŁżĂ› Alinierea pe dreapta | Inserarea emoticonitelor Select color | Textul ascuns Inserarea citatului Transformarea textului dat din transliterare in chirilica Insert spoiler
Introduceti cele 2 cuvinte din imagine: *


Reclama

Reclama