SportInCluj.ro: DreamHack Cluj, oficial cel mai bun turneu de sporturi electronice din lume

Autor: Claudiu.Padurean din 9 ianuarie 2016, Vizualizari: 351

SportInCluj.ro: DreamHack Cluj, oficial cel mai bun turneu de sporturi electronice din lumeTurneul DreamHack Cluj, organizat în toamna anului trecut la Sala Polivalentă, este oficial cel bun eveninment din lume dedicate pasionaților de sporturi electronice. Afirmația îi aparține directorului de dezvoltare al DreamHack, Tomas Lyckedal, potrivit SportInCluj.ro.
Acesta a făcut această declarație într-o conferință de presă în care a anunțat că DreamHack va organiza, în 16-17 aprilie, la Malmo Arena, în Suedia, cu o capacitate de 15.500 de locuri, un nou turneu, la care vor participa cele mai bune 16 echipe din lume. Tomas Lyckedal a adăugat că speră ca acest eveniment să depășească amploarea și calitatea turnelui din Cluj. Turneul din Malmo va fi dotat cu premii totale în valoare de 250.000 de euro.

DreamHack Cluj a strâns 25.000 de participanți. Turneul clujean a fost câștigat de echipa franceză EnVyUs, care a triumfat în finală asupra echipei Natus Vincere.


Categoria: Sport

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.

Adaugati un comentariu

Nume:*
E-Mail:
Comentatiu:
Semi-evidentiat Text inclinat ÚÂÍÒÚ Text subliniat ÚÂÍÒÚ Text sters | Alinierea pe stanga Pe centru Ë†Ă‚ĂŒĂšïŁżĂ› Alinierea pe dreapta | Inserarea emoticonitelor Select color | Textul ascuns Inserarea citatului Transformarea textului dat din transliterare in chirilica Insert spoiler
Introduceti cele 2 cuvinte din imagine: *Reclama

Reclama