Tot mai mulți clujeni preferă să meargă la dans în loc de sala de sport

Autor: Claudiu.Padurean din 10 ianuarie 2016, Vizualizari: 1681

Tot mai mulți clujeni preferă să meargă la dans în loc de sala de sportTot mai mulți clujeni preferă să practice dansul, ca alternativă la mersul în sălile de sport. Ei spun că, în acest mod, se mențin în formă și se distrează. În plus, au posibilitatea să socializeze cu alți oameni. Studiourile de dans atrag și mulți străini stabiliți în Cluj, mai ales italieni și spanioli.
Dansul este considerat de tot mai mulți clujeni drept modalitatea cea mai bună de a-și menține într-o formă bună trupul și spiritul. De asemenea, dansatorii talentați pot face o impresie bună în societate. Iar în studiourile de dans, cei care practică această artă au și ocazia să socializeze cu alți oameni. Acesta este motivul pentru care tot mai mulți clujeni preferă să meargă în studiourile de dans decât în sălile de sport, spune directoarea centrului cultural Arkada, Ada Caraba.

Mulți dintre cei care participă la cursurile de dans sunt străini stabiliți la Cluj, mai spune Ada Caraba. Media de vârstă a celor care merg în studiourile de dans este mai ridicată decât cea a tinerilor care se distrează în cluburi. De asemenea, diferă și gusturile. Printre cele mai apreciate dansuri învățate în studiouri se numără cele latino-americane.
Tot mai mulți clujeni preferă să meargă la dans în loc de sala de sport


Categoria: Life Style

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.

Adaugati un comentariu

Nume:*
E-Mail:
Comentatiu:
Semi-evidentiat Text inclinat ÚÂÍÒÚ Text subliniat ÚÂÍÒÚ Text sters | Alinierea pe stanga Pe centru Ë†Ă‚ĂŒĂšïŁżĂ› Alinierea pe dreapta | Inserarea emoticonitelor Select color | Textul ascuns Inserarea citatului Transformarea textului dat din transliterare in chirilica Insert spoiler
Introduceti cele 2 cuvinte din imagine: *


Reclama

Reclama