Alimentarea cu gaze naturale, reluată în Florești, Luna și Gilău

Autor: Claudiu.Padurean din 15 ianuarie 2016, Vizualizari: 448

Alimentarea cu gaze naturale, reluată în Florești, Luna și GilăuCompania de distribuție a gazelor naturale E.ON a anunțat reluarea alimentării în localitățile Florești, Luna și Gilău, după ce, din cauza unui accident, alimentarea fusese întreruptă ieri.
”Pe parcursul acestei zile s-a reluat alimentarea cu gaze naturale pentru consumatorii care s-au aflat la domiciliu, conform normelor de siguranță din domeniu. Consumatorii care nu au fost acasă pe parcursul zilei, sunt rugați să anunțe dispeceratul de urgență al E.ON Distribuție România în vederea reluării serviciului de distribuție.

Echipele de intervenție se află în continuare pe teren și depun toate eforturile pentru a răspunde cât mai rapid solicitărilor. Regretăm disconfortul creat și reamintim consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuției gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute”, spun reprezentanții companiei.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugați să anunțe imediat dispeceratul de urgență al E.ON Distribuție România la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 sau 0265.200.928.


Categoria: Eveniment

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.

Adaugati un comentariu

Nume:*
E-Mail:
Comentatiu:
Semi-evidentiat Text inclinat ÚÂÍÒÚ Text subliniat ÚÂÍÒÚ Text sters | Alinierea pe stanga Pe centru Ë†Ă‚ĂŒĂšïŁżĂ› Alinierea pe dreapta | Inserarea emoticonitelor Select color | Textul ascuns Inserarea citatului Transformarea textului dat din transliterare in chirilica Insert spoiler
Introduceti cele 2 cuvinte din imagine: *


Reclama

Reclama