Poți fi și tu campion la Polus

Autor: mihaela.ursan din 20 ianuarie 2016, Vizualizari: 363

Weekendul acesta la Polus Center va avea loc o nouă ediție a evenimentului „Poți fi și tu campion”.
Evenimentul va cuprinde demonstrații de judo, un concurs de flotări, demonstrații de kick boxing, de street workout dar și o demonstrație de intervenție antitero a MAI Cluj.

Duminică, 24 ianuarie 2016, centrul comercial din inima Translivaniei va găzdui o nouă ediție a evenimentului „Poți fi și tu campion". În cadrul evenimentului vor avea loc demonstrații de judo cu reprezentanții CSM Cluj, un concurs de flotări dedicat copiilor din public, demonstrații de kick boxing cu Fire Kick Gherla, o demonstrație de street workout cu campionul național Toma Sorin, dar și o o demonstrație cu echipa de intervenție antitero a MAI Cluj.

Cel mai spectaculos moment al evenimentului va fi reprezentat de încercarea lui Adrian Petre, multiplu medaliat la competiții naționale și internaționale de judo, de a stabili un nou record. Dacă anul trecut a reușit să doboare recordul mondial la flotări pe dosul palmelor, tot la Polus Center, sportivul va încerca anul acesta să doboare recordul național la flotări pe dosul palmelor, dar de data aceasta cu greutăți pe spate.

Nici cei mici nu au fost uitați. Prichindeii prezenți la eveniment vor fi întâmpinați cu baloane, dulciuri și multe alte surprize.

Evenimentul va avea loc în zona de food court a centrului comercial, începând cu ora 14.00.


Categoria: Eveniment

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.

Adaugati un comentariu

Nume:*
E-Mail:
Comentatiu:
Semi-evidentiat Text inclinat ÚÂÍÒÚ Text subliniat ÚÂÍÒÚ Text sters | Alinierea pe stanga Pe centru Ë†Ă‚ĂŒĂšïŁżĂ› Alinierea pe dreapta | Inserarea emoticonitelor Select color | Textul ascuns Inserarea citatului Transformarea textului dat din transliterare in chirilica Insert spoiler
Introduceti cele 2 cuvinte din imagine: *


Reclama

Reclama