RL: Putin îi invită pe evrei în Rusia

Autor: Claudiu.Padurean din 20 ianuarie 2016, Vizualizari: 335

Președintele rus Vladimir Putin le-a transmis liderilor evrei cu care a discutat despre îngrjjorările comunității privind ascensiunea antisemitismului pe continent că evreii sunt bineveniți în Rusia, conform Euronews.
Putin a recunoscut, în timpul întâlnirii, că mulți dintre evrei au emigrat de la Moscova, pe timpul fostei Uniuni Sovietice. Însă acum se pot întoarce, a subliniat liderul de la Kremlin, potrivit Mediafax.

Președintele Congresului Evreiesc European Moshe Kantor a declarat, la rândul său, că numărul evreilor care fug din Europa este în creștere, scrie RomaniaLibera.ro.

"Situația evreilor din Europa este cea mai rea de la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial", a apreciat el.

"Evreii se tem din nou, iar exodul evreiesc din Europa este cât se poate de real. Mulți vrei fug din Franța, care este considerată o țară foarte sigură în comparație cu Ucraina devastată de război", a declarat Kantor.

"Lăsați-i să vină aici", i-a spus Putin. "Au emigrat de aici în timpul Uniunii Sovietice, dar acum se pot întoarce", a adăugat el.


Categoria: International

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.

Adaugati un comentariu

Nume:*
E-Mail:
Comentatiu:
Semi-evidentiat Text inclinat ÚÂÍÒÚ Text subliniat ÚÂÍÒÚ Text sters | Alinierea pe stanga Pe centru Ë†Ă‚ĂŒĂšïŁżĂ› Alinierea pe dreapta | Inserarea emoticonitelor Select color | Textul ascuns Inserarea citatului Transformarea textului dat din transliterare in chirilica Insert spoiler
Introduceti cele 2 cuvinte din imagine: *


Reclama

Reclama