Președintele și Premierul României se întâlnesc cu Prim-ministrul Republicii Moldova

Autor: mihaela.ursan din 26 ianuarie 2016, Vizualizari: 303

Președintele Iohannis și Premierul Cioloș se întâlnesc, astăzi, cu noul Prim-ministru al Republicii Moldova, Pavel Filip.
Filip se va afla, astăzi, în vizită, la București.

"Prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip, și omologul său român, Dacian Cioloș, au convenit în cadrul unei convorbiri telefonice să se întâlnească marți, 26 ianuarie, la București, pentru a discuta pe marginea chestiunilor actuale de pe agenda relațiilor bilaterale moldo-române, precum și a acțiunilor ce urmează a fi întreprinse de către cele două guverne în vederea impulsionării procesului de implementare a inițiativelor și proiectelor convenite între Chișinău și București", a informat Biroul de presă al Guvernului Republicii Moldova.

Potrivit Biroului de presă al executivului moldovenesc, cei doi premieri vor discuta și despre agenda de reforme stabilită în Acordul de Asociere Republica Moldova - Uniunea Europeană.

Cei doi Premieri se vor întâlni la ora 10.00, urmând ca două ore mai târziu, oficialul moldovean să se întâlnească și cu președintele României, Klaus Iohannis.

Guvernul condus de Pavel Filip a depus jurământul miercurea trecută, în ciuda protestelor de la Chișinău. Zeci de mii de oameni au participat la manifestații în centrul Chișinăului, contestând Guvernul Filip și cerând organizarea de alegeri parlamentare anticipate.


Categoria: Politica

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.

Adaugati un comentariu

Nume:*
E-Mail:
Comentatiu:
Semi-evidentiat Text inclinat ÚÂÍÒÚ Text subliniat ÚÂÍÒÚ Text sters | Alinierea pe stanga Pe centru Ë†Ă‚ĂŒĂšïŁżĂ› Alinierea pe dreapta | Inserarea emoticonitelor Select color | Textul ascuns Inserarea citatului Transformarea textului dat din transliterare in chirilica Insert spoiler
Introduceti cele 2 cuvinte din imagine: *


Reclama

Reclama