SportinCluj.ro: Unul dintre cei mai importanți jucători ai CFR-ului va semna cu o echipă din Italia

Autor: Claudiu.Padurean din 2 februarie 2016, Vizualizari: 343

SportinCluj.ro: Unul dintre cei mai importanți jucători ai CFR-ului va semna cu o echipă din ItaliaCFR Cluj se va despărți în această pauză competițională de unul dintre oamenii de bază ai echipei. Davide Petrucci va fi achiziționat în schimbul unei sume de aproximativ 250.000 de euro de Sampdoria, potrivit SportinCluj.ro.
Presa din Italia scrie că fotbalistul de 24 de ani va fi deținut de Sampdoria în coproprietate cu Ascoli, iar cel puțin până în vară acesta va juca în Serie B. La Ascoli, Petrucci va fi coechipier cu românul Bogdan Mitrea care a fost transferat de la Viitorul în această iarnă.

Mijlocașul a venit la Cluj de la Manchester United în septembrie 2014, iar de atunci a bifat 36 de meciuri în tricoul ardelenilor și a reușit să înscrie două goluri.
Sursa: foto: sport.co.uk

Categoria: Sport

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.

Adaugati un comentariu

Nume:*
E-Mail:
Comentatiu:
Semi-evidentiat Text inclinat ÚÂÍÒÚ Text subliniat ÚÂÍÒÚ Text sters | Alinierea pe stanga Pe centru Ë†Ă‚ĂŒĂšïŁżĂ› Alinierea pe dreapta | Inserarea emoticonitelor Select color | Textul ascuns Inserarea citatului Transformarea textului dat din transliterare in chirilica Insert spoiler
Introduceti cele 2 cuvinte din imagine: *Reclama

Reclama