Emilian Pavel a votat pentru o platformă comună europeană care descurajează munca la negru

Autor: invitati din 3 februarie 2016, Vizualizari: 619

Social democrații europeni au inițiat demersul pentru o platformă europeană comună, votată azi, care va permite tuturor actorilor implicați, sindicate, patronate, reprezentanți ai autorităților, să facă schimb de informații, de bune practici și să își poată ameliora permanent eficiența și rezultatele în lupta contra acestui flagel.

Europarlamentarul ardelean, Emilian Pavel, a votat pentru stabilirea unei platforme comune, la nivel european, care să faciliteze cooperarea între state pentru prevenirea și descurajarea muncii la negru.

„În opinia mea, o luptă eficientă împotriva muncii nedeclarate este în primul rând în beneficiul oamenilor și, cu siguranță, al multor români. Desigur, acest flagel trebuie combătut începând de la angajatori, iar agenții economici care folosesc forță de muncă nedeclarată trebuie aspru pedepsiți.

În același timp, oamenii, deși au nevoie de bani, de salarii, acum, trebuie să conștientizeze că mai târziu, la pensie, vor avea enorm de suferit și se vor confrunta cu și mai multe greutăți, într-o perioadă a vieții în care toți devenim mai vulnerabili. De asemenea, în cazul nefericit al unui accident de muncă, nici nu vreau să mă gândesc de câte greutăți se poate lovi o familie al cărei membru era angajat nedeclarat…

Toate aceste probleme trebuie rezolvate însă nu de cei care au rate de plătit sau copii de crescut, ci de autorități, la nivel european și național, împreună! Să nu uităm că statul are cel mai mult de pierdut prin proliferarea muncii nedeclarate, atât la nivel taxe și impozite dar și prin eșecul de a-și proteja cetățenii de abuz și exploatare!”
a comentat evenimentul Emilian Pavel.
Emilian Pavel a votat pentru o platformă comună europeană care descurajează munca la negru


Categoria: VOX POLITICA

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.

Adaugati un comentariu

Nume:*
E-Mail:
Comentatiu:
Semi-evidentiat Text inclinat ÚÂÍÒÚ Text subliniat ÚÂÍÒÚ Text sters | Alinierea pe stanga Pe centru Ë†Ă‚ĂŒĂšïŁżĂ› Alinierea pe dreapta | Inserarea emoticonitelor Select color | Textul ascuns Inserarea citatului Transformarea textului dat din transliterare in chirilica Insert spoiler
Introduceti cele 2 cuvinte din imagine: *


Reclama

Reclama