SportinCluj.ro: Petra Kvitova vrea revanșa împotriva Simonei Halep

Autor: Claudiu.Padurean din 4 februarie 2016, Vizualizari: 329

SportinCluj.ro: Petra Kvitova vrea revanșa împotriva Simonei HalepMeciurile de tenis feminin dintre România și Cehia din FedCup, reprezintă ocazia perfectă pentru una dintre cele mai importante jucătoare slave, Petra Kvitova, de a-și lua revanșa împotriva celei mai bune jucătoare din România, Simona Halep. Petra Kvitova nu a reușit niciodată până acum să o învingă pe româncă, potrivit SportinCluj.ro.
”Am jucat, deja, cu ea de două ori și am pierdut întotdeauna, așa că e o bună ocazie pentru o revanșă. Cred că publicul va fi minunat aici, foarte zgomotos, e o arena fumoasă. Îmi place să joc la competiții de genul Fed Cup cu ea. Este o mare jucătoare. Da, suntem prietene, dar pe teren suntem adversare și totată lumea vrea să câștige. Și eu la fel!”, a spus Petra Kvitova.


Categoria: Sport

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.

Adaugati un comentariu

Nume:*
E-Mail:
Comentatiu:
Semi-evidentiat Text inclinat ÚÂÍÒÚ Text subliniat ÚÂÍÒÚ Text sters | Alinierea pe stanga Pe centru Ë†Ă‚ĂŒĂšïŁżĂ› Alinierea pe dreapta | Inserarea emoticonitelor Select color | Textul ascuns Inserarea citatului Transformarea textului dat din transliterare in chirilica Insert spoiler
Introduceti cele 2 cuvinte din imagine: *Reclama

Reclama