USAMV are un nou rector. Profesorul Cornel Cătoi a câștigat în fața lui Ioan Ștefan Groza

Autor: Claudiu.Padurean din 5 februarie 2016, Vizualizari: 4283

USAMV are un nou rector. Profesorul Cornel Cătoi a câștigat în fața lui Ioan Ștefan GrozaUniversitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj are un nou rector. Profesorul Cornel Cătoi a câștigat alegerile, cu o diferență de trei voturi în fața lui Ioan Ștefan Groza.
Noul rector a fost până acum decan al Facultății de Medicină Veterinară. Profesorul Cornel Cătoi are o reputație profesională impecabilă și este considerat drept unul dintre cei mai buni manageri din învățământul universitar. Fostul rector, academicianul Doru Pamfil, nu a mai candidat, în condițiile în care și-a dus la bun sfârșit cele două mandate legale. Profesorul Doru Pamfil ar putea deveni consilier de stat al premierului Dacian Cioloș, care a fost în trecut unul dintre colaboratorii săi.


Categoria: Social

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.

Adaugati un comentariu

Nume:*
E-Mail:
Comentatiu:
Semi-evidentiat Text inclinat ÚÂÍÒÚ Text subliniat ÚÂÍÒÚ Text sters | Alinierea pe stanga Pe centru Ë†Ă‚ĂŒĂšïŁżĂ› Alinierea pe dreapta | Inserarea emoticonitelor Select color | Textul ascuns Inserarea citatului Transformarea textului dat din transliterare in chirilica Insert spoiler
Introduceti cele 2 cuvinte din imagine: *


Reclama

Reclama