Deputatul Cornel Itu va fi candidatul PSD la șefia Consiliului Județean

Autor: Claudiu.Padurean din 8 februarie 2016, Vizualizari: 424

Deputatul Cornel Itu va fi candidatul PSD la șefia Consiliului JudețeanConducerea PSD Cluj a decis să îl arunce în lupta pentru șefia Consiliului Județean pe deputatul Cornel Itu. El se va lupta cu candidatul PNL, actualul senator Alin Tișe.
Pe lista candidaților PSD pentru Consiliul Județean se mai află președintele organizației județene, Remus Lăpușan. De asemenea, pe lista pentru Consiliul Județean se mai află fostul subsecretar de stat Laura Elena Pop Chiorean, care este în prezent președintele filialei clujene a Societății Române de Crucea Roșie.

PSD îi va mai arunca în luptă pe șeful Inspectoratului Școlar Județean, Valentin Cuibus, precum și pe alți consilieri județeni, precum Ioan Bota, Ilarie Ivan sau Vasile Sălătioan. Pe lista preliminară a candidaților se mai află Aurel Cherecheș, Loredana Cozea, Cristian Matei, care va candida și la Primăria Turda, Vladimir Mătușan, Daniela Nicula, Laurențiu Oprea, Daniela Pasc, Valentin Pojar și Alin Popovici.


Categoria: Politica

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.

Adaugati un comentariu

Nume:*
E-Mail:
Comentatiu:
Semi-evidentiat Text inclinat ÚÂÍÒÚ Text subliniat ÚÂÍÒÚ Text sters | Alinierea pe stanga Pe centru Ë†Ă‚ĂŒĂšïŁżĂ› Alinierea pe dreapta | Inserarea emoticonitelor Select color | Textul ascuns Inserarea citatului Transformarea textului dat din transliterare in chirilica Insert spoiler
Introduceti cele 2 cuvinte din imagine: *


Reclama

Reclama