RFI: Franța se opune sistemului de cote obligatorii privind repartizarea refugiaților în UE

Autor: Claudiu.Padurean din 14 februarie 2016, Vizualizari: 379

Avertsmentul vine de la premierul francez, Manuel Valls si a fost lansat la conferința de la Munchen, scrie publicația Le Figaro. Uniunea Europeană trebuie să transmită clar mesajul că "noi nu mai primi refugiați", a pledat șeful guvernului francez în fața presei germane, pe marginea participării la conferința de la Munchen pe tema securității, potrivit RFI România.
"Nu suntem de acord cu un mecanism permanent de relocare (a refugiaților). În momentul de față, trebuie să punem în aplicare ce discutăm: crearea centrelor de înregistrare a imigranților care sosesc în Europa, intensificarea controalelor la frontierele exterioare ale UE etc.", a declarat premierul francez, exprimându-și dezacordul față de sistemul de repartizare a 160.000 de imigranților din Europa în statele UE în baza unor cote obligatorii, sistem aprobat în luna septembrie a anului trecut de UE.

Germania este una dintre cele mai mari susținătoare ale acestui sistem de relocare a imigranților, în condițiile în care se confruntă cu cel mai mare număr de solicitanți de azil înregistrați în 2015 în Europa (1,1 milioane).

Citiți mai mult AICI


Categoria: International

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.

Adaugati un comentariu

Nume:*
E-Mail:
Comentatiu:
Semi-evidentiat Text inclinat ÚÂÍÒÚ Text subliniat ÚÂÍÒÚ Text sters | Alinierea pe stanga Pe centru Ë†Ă‚ĂŒĂšïŁżĂ› Alinierea pe dreapta | Inserarea emoticonitelor Select color | Textul ascuns Inserarea citatului Transformarea textului dat din transliterare in chirilica Insert spoiler
Introduceti cele 2 cuvinte din imagine: *


Reclama

Reclama