Expoziție a studenților Erasmus, la Casa Matei Corvin

Autor: mihaela.ursan din 15 februarie 2016, Vizualizari: 349

Doi studenți străini, veniți la Universitatea de Artă și Design din Cluj prin programul Erasmus, își expun lucrările la Casa Matei Corvin.
Charles J. de Bisthoven din Belgia și Mia Štark din Croația, studenți masteranzi, la pictură, respectiv grafică semnează expoziția Gesture Drawings, vernisată marți, 16 februarie 2016, la ora 19, în Galeria Casa Matei.

Numitorul comun al celor doi artiști în realizarea expoziției Gesture Drawings îl reprezintă explorarea gestului și a mișcării în desen. Atât Charles J. de Bisthoven, cât și Mia Štark au o manieră de lucru directă și spontană, mișcarea fiind pentru ei fundamentul desenului.

Potrivit concepției celor doi tineri artiști, o expoziție trebuie să prezinte modul în care getsul și mișcarea se manifestă în feluri diferite și variate. În expunerea creațiilor lor, Charles J. de Bisthoven și Mia Štark au optat pentru o delimitare a lucrărilor în spațiile galeriei tocmai pentru ca privitorii să poată avea un contact direct cu desenele și pentru ca acestea să poat㠄respira" în voie.

Expoziția Gesture Drawings va fi deschisă publicului clujean până în data de 20 februarie 2016.


Categoria: Eveniment

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.

Adaugati un comentariu

Nume:*
E-Mail:
Comentatiu:
Semi-evidentiat Text inclinat ÚÂÍÒÚ Text subliniat ÚÂÍÒÚ Text sters | Alinierea pe stanga Pe centru Ë†Ă‚ĂŒĂšïŁżĂ› Alinierea pe dreapta | Inserarea emoticonitelor Select color | Textul ascuns Inserarea citatului Transformarea textului dat din transliterare in chirilica Insert spoiler
Introduceti cele 2 cuvinte din imagine: *


Reclama

Reclama