Sulfina Barbu la RFI: PNL vrea o colaborare cu PSRO și pentru alegerile parlamentare

Autor: Claudiu.Padurean din 15 februarie 2016, Vizualizari: 372

Sulfina Barbu la RFI: PNL vrea o colaborare cu PSRO și pentru alegerile parlamentarePNL și PSRO vor avea o colaborare postelectorală privind alegerile locale, dar liberalii și-ar dori și o colaborare pentru alegerile parlamentare. Declarația a fost făcută la RFI de vicepreședintele PNL, Sulfina Barbu.
Ce va conține protocolul dintre PNL și PSRO? "Acest document va presupune din ceea ce s-a discutat, dar vom avea forma documentului prezentată public, o colaborare postelectorală și asta ne trimite în primul rând la alegerile locale, pentru că în consilii, consilii comunale, consilii orășenești, consilii județene, sunt necesare practic majorități, pentru a putea face majorități, partidele care obțin un număr important de voturi trebuie să colaboreze. Această colaborare va fi menționată în protocol, deci este practic o colaborare postelectorală. Noi mai dorim o colaborare pentru alegerile parlamentare. Aici am mai avut discuții pe programele de guvernare, soluțiile și programele de guvernare pe care PNL și PSRO le oferă cetățenilor să aibă câteva puncte comune esențiale", spune Sulfina Barbu.

Citiți mai mult AICI


Tag-uri: stiri cluj, rfi, pnl, psro

Categoria: Politica

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.

Adaugati un comentariu

Nume:*
E-Mail:
Comentatiu:
Semi-evidentiat Text inclinat ÚÂÍÒÚ Text subliniat ÚÂÍÒÚ Text sters | Alinierea pe stanga Pe centru Ë†Ă‚ĂŒĂšïŁżĂ› Alinierea pe dreapta | Inserarea emoticonitelor Select color | Textul ascuns Inserarea citatului Transformarea textului dat din transliterare in chirilica Insert spoiler
Introduceti cele 2 cuvinte din imagine: *


Reclama

Reclama