Trei persoane rănite în urma unei explozii produse într-un bloc din Cluj. O tânără de 30 de ani este în stare gravă

Autor: Claudiu.Padurean din 21 februarie 2016, Vizualizari: 380

Trei persoane au fost rănite, dintre care una a ajuns la spital în stare gravă, în urma unei explozii produse într-un bloc de locuințe din Cluj-Napoca. În starea cea mai gravă se află o femeie de 30 de ani, care se afla în apartamentul de două camere în care a avut loc explozia.
Explozia a fost urmată de un incendiu. Apartamentul în care s-a produs explozia a fost distrus, iar ale două locuințe învecinate au fost afectate. De asemenea, pentru că apartamentul se afla la parterul unui bloc de 10 etaje, mai multe mașini parcate în fața imobilului au fost avariate. Experții Inspectoratului pentru Situații de Urgenț㠔Avram Iancu” bănuiesc că explozia ar fi putut fi provocată de o acumulare de gaz metan. Cauzele evenimentului vor fi însă stabilite în urma anchetei pornite de angajații Inspectoratului.


Categoria: Eveniment

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.

Adaugati un comentariu

Nume:*
E-Mail:
Comentatiu:
Semi-evidentiat Text inclinat ÚÂÍÒÚ Text subliniat ÚÂÍÒÚ Text sters | Alinierea pe stanga Pe centru Ë†Ă‚ĂŒĂšïŁżĂ› Alinierea pe dreapta | Inserarea emoticonitelor Select color | Textul ascuns Inserarea citatului Transformarea textului dat din transliterare in chirilica Insert spoiler
Introduceti cele 2 cuvinte din imagine: *


Reclama

Reclama