Au început simulările Evaluării Naționale: proba la Limba și Literatura Română, susținută astăzi

Autor: mihaela.ursan din 22 februarie 2016, Vizualizari: 327

Au început simulările Evaluării Naționale: proba la Limba și Literatura Română, susținută astăziElevii claselor a VIII-a susțin, astăzi, simularea Evaluării Naționale la Limba și Literatura Română.
Circa 188.000 de elevi, la nivel național, sunt pe listele de participare la această probă.

Notele obținute de către elevi nu vor fi trecute în catalog, ci vor fi analizate la nivelul fiecărei școli, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei și ședinte cu părinții, pentru a îmbunătăți performanțele școlare acolo unde este cazul.

Simulările Evaluării Naționale vor avea loc după cum urmează:
- 22 februarie: Limba și literatura română
- 23 februarie: Matematică
- 24 februarie: Limba și literatura maternă (pentru elevii aparținând minorităților naționale care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă)
- 4 martie: afișarea rezultatelor.

Reamintim că anul precedent 180.442 de elevi dintre elevii înscriși în clasa a VIII-a au participat la toate probele simulării și doar 91.445 de elevi au obținut medii peste 5.


Categoria: Social

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.

Adaugati un comentariu

Nume:*
E-Mail:
Comentatiu:
Semi-evidentiat Text inclinat ÚÂÍÒÚ Text subliniat ÚÂÍÒÚ Text sters | Alinierea pe stanga Pe centru Ë†Ă‚ĂŒĂšïŁżĂ› Alinierea pe dreapta | Inserarea emoticonitelor Select color | Textul ascuns Inserarea citatului Transformarea textului dat din transliterare in chirilica Insert spoiler
Introduceti cele 2 cuvinte din imagine: *


Reclama

Reclama