Cele mai bune fotografii din lume, expuse la Salina Turda

Autor: mihaela.ursan din 23 februarie 2016, Vizualizari: 372

Cele mai bune fotografii din lume, expuse la Salina TurdaPrimăria Municipiului Turda în parteneriat cu Photo România Festival, NOA Aesthetics Turda și SC Turda Salina Durgău SA, expune la Salina Turda fotografii premiate la Sony World Photography Awards 2015 (SWPA), cea mai mare competiție de profil la nivel mondial.
"Anul acesta s-a stabilit un nou record de participare la cea mai mare competiție de fotografie din lume, lucrările premiate fiind alese din peste 173.000 de înscrieri din 171 de țări", a declarat Cătălin Neagu, Group Product Marketing Manager Sony România.

Printre fotografiile expuse se vor număra cele din seria "Camera intimă" realizate de Cosmin Bumbuț, câștigător al premiului "Fotograful anului" la secțiunea "Arhitectură" în cadrul SWPA 2015, care cuprinde o serie de imagini realizate în 35 de închisori din România.

Totodată, amatorii de fotografie vor putea admira și lucrarea "Alesul oilor", de Auraș Mihaiu, câștigător al premiului România Național Award, care a surprins momentul de la stână în care ciobanii își pregătesc oile pentru iernat.

Fotografiile sunt expuse în perioada 20.02.2016- 20.03.2016 la galeria permanentă PhotoRomania, aflată în incinta Salinei Turda.


Categoria: Eveniment

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.

Adaugati un comentariu

Nume:*
E-Mail:
Comentatiu:
Semi-evidentiat Text inclinat ÚÂÍÒÚ Text subliniat ÚÂÍÒÚ Text sters | Alinierea pe stanga Pe centru Ë†Ă‚ĂŒĂšïŁżĂ› Alinierea pe dreapta | Inserarea emoticonitelor Select color | Textul ascuns Inserarea citatului Transformarea textului dat din transliterare in chirilica Insert spoiler
Introduceti cele 2 cuvinte din imagine: *


Reclama

Reclama