PSRO a transferat primul consilier local în Cluj. Julien Muntean va candida la Primăria Florești

Autor: Claudiu.Padurean din 24 februarie 2016, Vizualizari: 535

PSRO a transferat primul consilier local în Cluj. Julien Muntean va candida la Primăria FloreștiFormațiunea politică a lui Mircea Geoană a reușit s㠔transfere” primul consilier local din județul Cluj. Julien Muntean, venit de la PSD, va candida pentru postul de primar al celei mai mari comune din România, Florești.
Julien Muntean a spus că, în total, patru din cei șase consilieri locali ai PSD din Florești se vor alătura noului său proiect politic. Consilierul local din Florești a adăugat că a plecat din PSD din motive care ar ține de lipsa de ideologie a acestui partid. El a afirmat că a cerut conducerii organizației județene a PSD să îl ajute să găsească un loc de muncă pentru o profesoară de istorie care muncea într-un supermarket, însă membrii conducerii PSD Cluj i-au răspuns că partidul nu este agenție de plasare a forței de muncă. Apoi, consilierul local din Florești a aflat că membrii familiei senatorului Alexandru Cordoș luau mită pentru a angaja diferite persoane în instituții de stat.

La rândul său, președintele PSRO Cluj, fostul deputat Mircia Giurgiu, a declarat că are discuții cu mai mulți consilieri locali și primari care vor să se înscrie în formațiunea sa politică. ”Și-au manifestat intenția de a se înscrie în PSRO între 15 și 20 de consilieri locali și doi primari. Vom sta de vorbă cu fiecare în parte și vom decide ce vom avea de făcut”, a declarat Mircia Giurgiu.


Categoria: Politica

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.

Adaugati un comentariu

Nume:*
E-Mail:
Comentatiu:
Semi-evidentiat Text inclinat ÚÂÍÒÚ Text subliniat ÚÂÍÒÚ Text sters | Alinierea pe stanga Pe centru Ë†Ă‚ĂŒĂšïŁżĂ› Alinierea pe dreapta | Inserarea emoticonitelor Select color | Textul ascuns Inserarea citatului Transformarea textului dat din transliterare in chirilica Insert spoiler
Introduceti cele 2 cuvinte din imagine: *


Reclama

Reclama