Program de mentorat și educație practică in IT pentru elevi de liceu: "Descoperă-ți Pasiunea în IT"

Autor: bianca.padurean din 28 februarie 2016, Vizualizari: 282

A treia ediție a evenimentului "Descoperă-ți Pasiunea în IT" are loc luni, 29 februarie, de la ora 16:00, în Bistro-ul aflat la parterul clădirii Cluj Business Center (Corp A), str. Henry Barbusse, nr. 44-46, Cluj-Napoca.
Este vorba de un program de orientare în carieră, axat pe două componente de bază: mentorat și dezvoltare de proiecte practice. Acestea sunt sprijinite prin cursuri pe diverse limbaje de programare, algoritmică, baze de date și soft skills. Practic, programul se va derula pe parcursul a 8 luni, în care elevi de liceu dezvoltă dezvoltă proiecte pe sarcini de lucru reale sub îndrumarea mentorilor programatori și sunt expuși la medii de lucru din mai multe firme de IT partenere. Proiectul a fost inițiat de Fortech în urmă cu 3 ani. iar începând cu această ediție se vor alătura și companiile de IT AROBS și NetMatch, programul fiind acum gestionat prin intermediul Asociației FOR IT.


Categoria: Economie, Social

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.

Adaugati un comentariu

Nume:*
E-Mail:
Comentatiu:
Semi-evidentiat Text inclinat ÚÂÍÒÚ Text subliniat ÚÂÍÒÚ Text sters | Alinierea pe stanga Pe centru Ë†Ă‚ĂŒĂšïŁżĂ› Alinierea pe dreapta | Inserarea emoticonitelor Select color | Textul ascuns Inserarea citatului Transformarea textului dat din transliterare in chirilica Insert spoiler
Introduceti cele 2 cuvinte din imagine: *


Reclama

Reclama