Cine este noul rector al Universității Babeș-Bolyai

Autor: Claudiu.Padurean din 1 martie 2016, Vizualizari: 503

Cine este noul rector al Universității Babeș-BolyaiCea mai mare și mai veche universitate din România, Universitatea Babeș-Bolyai (UBB), și-a stabilit noul rector. Acesta va conduce destinele universității clujene pentru următorii patru ani.
Acad. prof. univ. dr. Ioan-Aurel Pop a fost reales azi în funcția de rector al UBB, cu 851 de voturi (71,69%) din numărul total de 1187 de voturi valabil exprimate. Ceilalți candidați la funcția de rector, prof. univ. dr. Ciprian Marcel Pop și conf. univ. dr. Gheorghe Fătăcean, au obținut 244 de voturi (20,55%), respectiv, 92 de voturi (7,76%).

S-au prezentat la vot 1247 de alegători, din totalul de 1559 de persoane înscrise pe listele de vot, adică 79,98 %. Acad. prof. univ. dr. Ioan-Aurel Pop a fost declarat câștigător din primul tur deoarece a întrunit majoritatea simplă a voturilor valabil exprimate (minim 595 de voturi).


Categoria: Eveniment

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.

Adaugati un comentariu

Nume:*
E-Mail:
Comentatiu:
Semi-evidentiat Text inclinat ÚÂÍÒÚ Text subliniat ÚÂÍÒÚ Text sters | Alinierea pe stanga Pe centru Ë†Ă‚ĂŒĂšïŁżĂ› Alinierea pe dreapta | Inserarea emoticonitelor Select color | Textul ascuns Inserarea citatului Transformarea textului dat din transliterare in chirilica Insert spoiler
Introduceti cele 2 cuvinte din imagine: *


Reclama

Reclama