50 de milioane de euro pentru Spitalul Regional de Urgență

Autor: Claudiu.Padurean din 4 martie 2016, Vizualizari: 418

50 de milioane de euro pentru Spitalul Regional de UrgențăGuvernul a reluat demersurile pentru construirea celor trei spitale regionale de urgență, din Cluj, Iași și Craiova, a anunțat la Cluj premierul Dacian Cioloș. El a afirmat că a cerut Companiei Naționale de Investiții să reface studiile de fezabilitate, în baza cărora să fie lansate licitațiile pentru realizarea proiectelor tehnice și a lucrărilor de execuție. Premierul României speră ca aceste studii de fezabilitate să fie finalizate până în această toamnă.
La rândul său, vicepremierul Vasile Dâncu a afirmat că există bani europeni pentru aceste spitale. Fiecare unitate sanitară din această categorie poate beneficia de o finanțare de 50 de milioane de euro, a adăugat Vasile Dâncu.

Proiectul construirii unor spitale regionale de urgență a fost lansat în urmă cu un deceniu. Nici unul dintre aceste spitale nu a fost construit încă.


Categoria: Politica

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.

Adaugati un comentariu

Nume:*
E-Mail:
Comentatiu:
Semi-evidentiat Text inclinat ÚÂÍÒÚ Text subliniat ÚÂÍÒÚ Text sters | Alinierea pe stanga Pe centru Ë†Ă‚ĂŒĂšïŁżĂ› Alinierea pe dreapta | Inserarea emoticonitelor Select color | Textul ascuns Inserarea citatului Transformarea textului dat din transliterare in chirilica Insert spoiler
Introduceti cele 2 cuvinte din imagine: *


Reclama

Reclama