Marinescu la RFI: Decizia de relocare a refugiaților trebuie modificată

Autor: Claudiu.Padurean din 7 martie 2016, Vizualizari: 339

Este greu de dialogat cu Turcia, însă este singura cale, declară la RFI vicepreședintele grupului popularilor din PE, Marian-Jean Marinescu (PNL). El spune pe de altă parte că decizia de relocare a refugiaților trebuie modificată.
În opinia eurodeputatului Marian-Jean Marinescu, "decizia de relocare trebuie modificată, pentru că așa cum este în acest moment, ea nu poate fi aplicată (...). Se cere acordul refugiatului pentru țara în care trebuie să se ducă și acordul acesta se ia foarte greu și apoi se cere și păstrarea în țara de relocare a refugiaților, un lucru care este foarte greu de realizat".

Luni are loc la Bruxelles un summit UE-Turcia pe tema imigranților. Marian-Jean Marinescu e de părere că "este greu de dialogat cu Turcia, însă este singura cale. Dosarul drepturile omului putem să-l legăm de capitolele care au fost promise că se vor deschide în cadrul negocierilor de aderare cu Turcia. Sunt convins că vor exista discuții și în ceea ce privește ajutorul financiar, însă nu cred că există o altă cale. Bineînțeles și securizarea frontierelor externe este una dintre măsuri, însă nu cred că va putea să rezolve integral criza refugiaților. Trebuie neapărat dialogat cu Turcia și ajuns la o soluție".


Categoria: International

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.

Adaugati un comentariu

Nume:*
E-Mail:
Comentatiu:
Semi-evidentiat Text inclinat ÚÂÍÒÚ Text subliniat ÚÂÍÒÚ Text sters | Alinierea pe stanga Pe centru Ë†Ă‚ĂŒĂšïŁżĂ› Alinierea pe dreapta | Inserarea emoticonitelor Select color | Textul ascuns Inserarea citatului Transformarea textului dat din transliterare in chirilica Insert spoiler
Introduceti cele 2 cuvinte din imagine: *


Reclama

Reclama