Doi bloggeri clujeni pornesc mâine în expediția prin 16 Capitale Europene ale Culturii

Autor: Claudiu.Padurean din 19 iunie 2014, Vizualizari: 1 002

O echipă formată din doi bloggeri clujeni, de la site-ul cjx.ro, va porni într-o adevărată expediție de-a lungul Europei. Ei și-au propus să viziteze 16 foste, actuale și viitoare Capitale Culturale Europene pentru a promova candidatura Clujului la acest titlu în 2021, dar și Clujul drept Capitală Europeană a Tineretului în 2015. Cei doi vor porni în turneu în 20 iunie și urmează să revină la Cluj în 26 iulie.
Cei doi bloggeri clujeni vor trebui să străbată peste 9.000 de kilometri, în principal cu mașina, pentru a atinge cele 16 orașe care au obținut titlul de Capitală Culturală Europeană. Ei vor încerca să obțină sprijinul acestor comunități pentru candidatura Clujului, spune unul dintre cei doi bloggeri, Dan Ciulea. Printre orașele care vor fi vizitate se numără Pecs, Marsilia, Bilbao, dar și Sibiul, spune fotograful și bloggerul Gabriel Aldea.

Sprijinul din partea fostelor capitale culturale europene este un element important pentru comunitatea clujeană, care se află în competiție cu alte mari orașe pentru onoarea de a fi declarată drept Capitală Culturală Europeană în 2021. dle templates freefilm online


Categoria: Cultura

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama