Legendara trupă ALTAR lansează o nouă piesă, dedicată memoriei victimelor din Paris și din București

Autor: Claudiu.Padurean din 18 noiembrie 2015, Vizualizari: 2 128

Legendara trupă ALTAR lansează o nouă piesă, dedicată memoriei victimelor din Paris și din BucureștiLegendara trupă rock clujeană ALTAR lansează o nouă piesă: ”Să vină un înger”. Este vorba de o piesă rafinată, care îmbină sonoritățile rock cu un text special, care îi poartă pe ascultători dinspre suferință spre speranță. ”Să vină un înger” este o piesă atipică pentru ALTAR, formație care, la capătul a două decenii și jumătate de activitate, experimentează o nouă etapă, în care exuberanța rockerilor clujeni se împletește cu o maturitate artistică deplină, iar acești factori permit trupei să ofere publicului o muzică elaborată, cu un mesaj puternic.


”Piesa este expresia unei trăiri sufletești, dedicată tuturor celor care se află într-o cumpănă a vieții, în special victimelor recentelor tragedii petrecute la București și Paris. Mesajul principal este acela că, chiar dacă trecem cu toții uneori prin momente de încercare, nu trebuie să ne pierdem speranța niciodată”, a declarat compozitorul Teo Peter jr.

”Să vină un înger” va fi oferită spre difuzare radiourilor din România și din străinătate, iar ALTAR lucrează în paralel și la scenariul viitorului videoclip al piesei. De asemenea, noua piesă va fi inclusă în playlistul de concert al trupei ALTAR.dle templates freefilm online


Categoria: Life Style

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama