Consulul Germaniei invită antreprenorii germani să vină în Transilvania

Autor: Claudiu.Padurean din 10 decembrie 2015, Vizualizari: 657

Consulul General al Germaniei la Sibiu, Judith Urban, îi sfătuiește pe managerii companiilor germane care doresc să investească să vină în Transilvania și să evalueze la fața locului posibilitățile pe care le au aceștia. Ea a remarcat faptul că Clujul a devenit un pol de atracție pentru companiile germane, care au ales această zonă datorită personalului bine calificat. Declarațiile sale au fost făcute cu prilejul inaugurării noilor laboratoare de informatică ale Universității Babeș-Bolyai, care au fost donate universității clujene de către mai multe companii de IT cu capital german.
”Când economia întâlnește știința este întotdeauna un semn foarte bun. În acest caz, cooperarea dintre companiile germane, MHP și EBS, care lucrează pentru Porsche, și Universitatea Babeș-Bolyai a oferit excelență orașului și, în același timp, o șansă pentru studenții care își caută un angajator aici, în oraș”, a spus Judith Urban.

Universitatea Babeș-Bolyai oferă studii în limbile română, germană, maghiară, engleză și franceză.dle templates freefilm online


Categoria: Economie

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama