Monica Macovei critică nominalizarea oligarhului Plahotniuc la funcția de premier al Moldovei

Autor: Claudiu.Padurean din 13 ianuarie 2016, Vizualizari: 689

Monica Macovei critică nominalizarea oligarhului Plahotniuc la funcția de premier al MoldoveiEuroparlamentarul Monica Macovei critică nominalizarea oligarhului Vlad Plahotniuc la funcția de prim-ministru al Republicii Moldova. Monica Macovei, în prezent președinte al partidului M10, a fost în mandatul trecut de europarlamentar liderul Delegației Parlamentul European – Republica Moldova.
”Nominalizarea lui Plahotniuc ca prim-ministru este un cadou otrăvit făcut de politicieni cetățenilor Republicii Moldova. Există și în Republica Moldova politicieni nocivi, și nu doar în tabăra comuniștilor, din păcate se află și în rândul unor partide declarate pro-europene. Vladimir Plahotniuc este unul dintre ei.

Pactul cu comuniștii este un mare pas înapoi făcut de unii lideri politici declarați până acum pro-europeni, care reușesc astfel să se compromită și să ridice semn de întrebare la Bruxelles. Sper să nu ajungem să constatăm că le-a ieșit rușilor destabilizarea Republicii Moldova”, a afirmat Monica Macovei. dle templates freefilm online


Categoria: Politica

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama