Alimentarea cu gaze naturale, reluată în Floreşti, Luna şi Gilău

Autor: Claudiu.Padurean din 15 ianuarie 2016, Vizualizari: 767

Alimentarea cu gaze naturale, reluată în Floreşti, Luna şi GilăuCompania de distribuție a gazelor naturale E.ON a anunțat reluarea alimentării în localitățile Florești, Luna și Gilău, după ce, din cauza unui accident, alimentarea fusese întreruptă ieri.
”Pe parcursul acestei zile s-a reluat alimentarea cu gaze naturale pentru consumatorii care s-au aflat la domiciliu, conform normelor de siguranţă din domeniu. Consumatorii care nu au fost acasă pe parcursul zilei, sunt rugaţi să anunţe dispeceratul de urgenţă al E.ON Distribuţie România în vederea reluării serviciului de distribuţie.

Echipele de intervenţie se află în continuare pe teren şi depun toate eforturile pentru a răspunde cât mai rapid solicitărilor. Regretăm disconfortul creat şi reamintim consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute”, spun reprezentanții companiei.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Distribuţie România la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 sau 0265.200.928.
dle templates freefilm online


Categoria: Eveniment

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama