SportinCluj.ro: Micul biciclist și siguranța lui a luat startul în 2016

Autor: Claudiu.Padurean din 30 ianuarie 2016, Vizualizari: 877

SportinCluj.ro: Micul biciclist și siguranța lui a luat startul în 2016Zeci de copii din Cluj au participat la unul dintre cele mai interesante evenimente dedicate sportului pe două roți. Concursul Micul biciclist și siguranța lui, care a devenit deja o tradiție, a avut la Polus Center, potrivit SportinCluj.ro.
Copiii din Cluj au avut ocazia să își etaleze aptitudinile la ghidonul bicicletei, dar și cunoștințele care le servesc sau le vor servi în traficul rutier. Poligonul pentru micii bicicliști a fost amenajat în centrul comercial din Florești, spune reprezentantul clubului Clujul Pedalează, Levente Kertesz.

”Astăzi am avut aproximativ 40 de copii la prima etapă. Cea de-a doua etapă va fi organizată tot aici, la Polus Center, iar cea de-a treia, din 19 februarie, cel mai probabil, va avea loc în Salin Turda. În acest an, competiția noastră va avea cinci etape”, a spus Levente Kertesz.

Copiii s-au distrat de minune. ”Am venit aici ca să mă distrez. Îmi place să pedalez și am început să merg pe bicicletă de acum trei ani. Acum am nouă ani”, a spus unul dintre micii participanți.

La eveniment au participat și reprezentanții Poliției Rutiere. Aceștia le-au explicat copiilor semnificația indicatoarelor rutiere, precum și regulile de circulație.dle templates freefilm online


Categoria: Sport

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama