SportinCluj.ro: Clujul se pregătește de Cupa Napoca Junior la karate WKC

Autor: Claudiu.Padurean din 1 februarie 2016, Vizualizari: 696

SportinCluj.ro: Clujul se pregătește de Cupa Napoca Junior la karate WKCUna dintre cele mai importante competiții de karate destinate copiilor de până la 14 ani va avea loc la Cluj, în data de 13 februarie. Evenimentul este organiat de CS Poli Karate Cluj, sub egida Federației Române de Karate WKC, potrivit SportinCluj.ro.
Cupa Napoca Junior a ajuns la cea de-a treia ediție. Ea va fi organizată în sala de sport a Școlii Generale ”Ion Creangă” din cartierul Mănăștur. Organizatorii se așteaptă la un număr de peste 250 de participanți, care reprezintă peste 20 de cluburi.

”Concurenții sunt tineri care vor veni din toată țara. Este vorba de copii care au descoperit încă de mici frumusețea artelor marțiale. Pentru că vorbim și de sportivi debutanți, vor exista mai multe categorii, în așa fel încât să poată concura inclusiv copii începători. De aceea, avem în acest an o sală mai mare, în care vom amenaja un număr mai mare de tatami”, a declarat Dragoș Cocișiu, vicepreședintele clubului organizator și, totodată, antrenorul gazdelor.

Concurenții vor fi arbitrați și notați de către arbitri ai Federației Române de Karate WKC. Înscrierile la această competiție vor putea fi făcute pe wukf.ro. Intrarea spectatorilor va fi liberă.

Cupa Napoca Junior este sponsorizată de Anda Star Studio Foto, Rodna Trans, Salice Prodcom, D-Team Asig, Kudor Autoserv, A&R Dumral și Ansamblul de Dansuri Grecești Ellinikoi Xoroi al Casei de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, care va oferi și un moment artistic, la deschiderea oficială a competiției.dle templates freefilm online


Categoria: Sport

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama