Toto Cutugno are un mesaj pentru indragostitii din Cluj

Autor: bianca.padurean din 12 februarie 2016, Vizualizari: 734

Toto Cutugno are un mesaj pentru indragostitii din ClujDe ziua Sfantului Valentin, Toto Cutugno - indragitul interpret ce va concerta in martie la Cluj-Napoca a tinut sa le transmita un mesaj indragostitilor din Cluj si nu numai. Artistul spune ca nu poate trai fara iubire, dovada stand melodiile de dragoste pe care le-a scris si interpretat.
„Intotdeauna am spus ca iubirea este coloana vertebrala a vietii, daca nu ar exista iubirea ne-am prabusi toti la prima pala de vant. Iubirea pentru sotie, logodnica, prietena, iubirea pentru orice te ridica, iubirea si emotia merg mana in mana. Sa nu treaca o secunda fara sa fiti indragostiti! Iubiti-va si admirati-va din tot sufletul”, a spus Toto Cutugno. „Mi-as dori ca toti barbatii care isi isi iubesc partenerele sa inteleaga versurile cantecelor mele si sa invete din ele ce este … iubirea”, a mai spus artistul. Toto Cutugno va concerta luna viitoare, in preajma Zilei Femeii, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, pentru a le rasfata cu melodiile sale pe toate reprezentantele sexului frumos.

Pentru toti cei care doresc sa le faca o surpriza iubitelor/sotiilor/mamelor, biletele se gasesc la casa de bilete a Salii Polivalente, la Libraria Librarium Universitatii, la Iulius Mall, la magazinele Orange, Vodafone, Diverta, Germanos, Inmedio si in agentiile TUI TravelCenter si online pe Biletoo.ro.dle templates freefilm online


Categoria: Life Style

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama