Motive pentru a începe să dansezi Salsa

Autor: invitati din 18 februarie 2016, Vizualizari: 654

Motive pentru a începe să dansezi Salsa
Motive pentru a începe să dansezi Salsa și Bachata

1) Practicarea dansurilor Salsa & Bachata este benefică pentru sănătate

Dansul Salsa (& Bachata) este un mod plăcut de a arde calorii și a-ți tonifia musculatura bazându-se pe o serie de mișcări care îți pun în mișcare musculatura întregului corp precum abdomenul, șoldurile, picioarele etc. în plus, este și mult mai distractiv decât să mergi la o sală de fitness urât mirositoare.


2) Salsa (& Bachata ) oferă o oportunitate excelentă de a cunoaste oameni noi

Salsa (& Bachata ), spre deosebire de alte stiluri de dans, este, în primul rând o activitate socială care îți oferă nenumărate posibilități de a dansa cu persoane de sex opus și de a cunoaște persoane noi. Indiferent dacă ești în căutarea unui nou partener/parteneră sau dorești să-ți faci mulți prieteni, Salsa este un mod excelent de a ieși din rutina zilnică.

3) Salsa (& Bachata) îți întărește încrederea în tine

Pe lângă faptul că vei învăța să fi un dansator mai bun, Salsa (& Bachata) te ajută să îți întărești încrederea în tine și să ai o atitudine mai deschisă. Vei cunoaște multă lumea nouă și vei interacționa cu persoane de sex opus în repetate rânduri în orice context legat de Salsa (& Bachata)

4) Salsa (& Bachata) are caracter internațional

Salsa (& Bachata) este cea mai popular formă de dans din lume. Dacă îți place să călătorești, vei adora să dansezi Salsa (& Bachata). Indiferent dacă vei călători în SUA, America Latină, Asia sau Europa, în orice oraș te vei afla, vei găsi un club de Salsa (& Bachata).
Salsa (& Bachata) îți oferă o șansă de integrare și apropiere de oameni în orice oraș al lumii chiar dacă nu le vorbești limba. Salsa (& Bachata) reprezintă un limbaj universal pe care dacă îl înveți vei putea să relationezi cu oameni din întreaga lume.

5) Salsa & Bachata înseamnă diversitate

Cuvântul salsa înseamnă “amestec”, și, la fel ca numele, salsa implică fuziunea de influențe culturale și individuale universale având ca scop satisfacția, distracția și valoarea comună. Dacă ești în căutarea unei comunități diverse si pline de viață, nu vei da greș cu Salsa (& Bachata).

6) Cursuri excelente de Salsa (& Bachata) sunt de acum disponibile în plin central orașului Cluj-Napoca la centrul artistic ARKADA Dance & Art Studio.


în funcție de naționalitatea participanților acestea pot fi susținute și în limba engleză. Unele cursuri sunt predate de instructori internaționali și adună pe ringul de dans participanți de peste tot din țară și străinătate.
Alăturați-vă noii serii de începători în fiecare marți și joi de la ora 20.00 începând cu data de 8 Martie 2016.
Suplimentar, in fiecare duminică (începând cu ora 20.00) vă punem la dispoziție o sesiune de Practice & Party cu Open Bar și multă distracție.

FORMULAR inscrieri ONLINE: http://goo.gl/forms/ScgFCLen8G

Vă așteptăm cu drag!dle templates freefilm online


Categoria: Eveniment / Social

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama