Cele mai bune fotografii din lume, expuse la Salina Turda

Autor: mihaela.ursan din 23 februarie 2016, Vizualizari: 778

Cele mai bune fotografii din lume, expuse la Salina TurdaPrimăria Municipiului Turda în parteneriat cu Photo România Festival, NOA Aesthetics Turda şi SC Turda Salina Durgău SA, expune la Salina Turda fotografii premiate la Sony World Photography Awards 2015 (SWPA), cea mai mare competiţie de profil la nivel mondial.
"Anul acesta s-a stabilit un nou record de participare la cea mai mare competiţie de fotografie din lume, lucrările premiate fiind alese din peste 173.000 de înscrieri din 171 de ţări", a declarat Cătălin Neagu, Group Product Marketing Manager Sony România.

Printre fotografiile expuse se vor număra cele din seria "Camera intimă" realizate de Cosmin Bumbuţ, câştigător al premiului "Fotograful anului" la secţiunea "Arhitectură" în cadrul SWPA 2015, care cuprinde o serie de imagini realizate în 35 de închisori din România.

Totodată, amatorii de fotografie vor putea admira şi lucrarea "Alesul oilor", de Auraş Mihaiu, câştigător al premiului România Naţional Award, care a surprins momentul de la stână în care ciobanii îşi pregătesc oile pentru iernat.

Fotografiile sunt expuse în perioada 20.02.2016- 20.03.2016 la galeria permanentă PhotoRomania, aflată în incinta Salinei Turda.dle templates freefilm online


Categoria: Eveniment

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama