PSRO a transferat primul consilier local în Cluj. Julien Muntean va candida la Primăria Florești

Autor: Claudiu.Padurean din 24 februarie 2016, Vizualizari: 941

PSRO a transferat primul consilier local în Cluj. Julien Muntean va candida la Primăria FloreștiFormațiunea politică a lui Mircea Geoană a reușit să ”transfere” primul consilier local din județul Cluj. Julien Muntean, venit de la PSD, va candida pentru postul de primar al celei mai mari comune din România, Florești.
Julien Muntean a spus că, în total, patru din cei șase consilieri locali ai PSD din Florești se vor alătura noului său proiect politic. Consilierul local din Florești a adăugat că a plecat din PSD din motive care ar ține de lipsa de ideologie a acestui partid. El a afirmat că a cerut conducerii organizației județene a PSD să îl ajute să găsească un loc de muncă pentru o profesoară de istorie care muncea într-un supermarket, însă membrii conducerii PSD Cluj i-au răspuns că partidul nu este agenție de plasare a forței de muncă. Apoi, consilierul local din Florești a aflat că membrii familiei senatorului Alexandru Cordoș luau mită pentru a angaja diferite persoane în instituții de stat.

La rândul său, președintele PSRO Cluj, fostul deputat Mircia Giurgiu, a declarat că are discuții cu mai mulți consilieri locali și primari care vor să se înscrie în formațiunea sa politică. ”Și-au manifestat intenția de a se înscrie în PSRO între 15 și 20 de consilieri locali și doi primari. Vom sta de vorbă cu fiecare în parte și vom decide ce vom avea de făcut”, a declarat Mircia Giurgiu.dle templates freefilm online


Categoria: Politica

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama