La mulți ani, săpunul Cheia! Cel mai cunoscut brand românesc de săpunuri sărbatorește astăzi 130 de ani de viață (P)

Autor: Claudiu.Padurean din 6 martie 2016, Vizualizari: 668

La mulți ani, săpunul Cheia! Cel mai cunoscut brand românesc de săpunuri sărbatorește astăzi 130 de ani de viață (P)La 6 martie 1886, Lippa Braunstein lansa producția primului sapun Cheia. Devenit săpunul popular al românilor, întotdeauna bazat doar pe ingrediente naturale cu maximum de eficacitate, la 130 de ani de viață, respectă filozofia de produselor naturale și lucrate manual.
Săpunul Cheia a fost creat pe baza unor principii de secol XIX, dar cu ingrediente, informații și tehnologie contemporane. Produsu rescrie vechi rețete, inoveaza și își extinde domeniul atât spre întregul spectru de igienă individuală și a familiei, cât și al produselor de frumusețe.

În 2016 se mandreste cu un portofoliu de produse niciodată atins până acum. Cu investiții substanțiale în cercetare, a reușit dezvoltarea unor concepte unice pe plan mondial cum ar fi galeria de statuete din săpun, săpunul la metru sau setul de curățare și întreținere a pensulelor implementat mondial sub denumirea de Brush Care Kit.

Întotdeauna bazat pe principiile creatorului său, doar din ingrediente naturale lucrate manual, orice produs Cheia preia valorile locului și devine un purtător de drapel atât pe plan național, cât și pe plan internațional.

Săpunul Cheia vă invită în Iulius Mall pentru a vedea cea mai completă ofertă de săpunuri, doar azi, 6 martie 2016, în zi de sărbătoare. Toți cei care vin la Iulius Mall pot testa produsele cu o reducere de 50% împreună cu o felie de tort de săpun gratuită.dle templates freefilm online


Categoria: Social

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama