Rugăciune pentru Rege în Catedrala Ortodoxă din Cluj

Autor: Claudiu.Padurean din 10 martie 2016, Vizualizari: 1 763

Rugăciune pentru Rege în Catedrala Ortodoxă din ClujMai mult de 100 de persoane au participat ieri seară la o rugăciune pentru sănătatea Regelui Mihai I al României, oficiată în Catedrala Mitropolitană Ortodoxă din Cluj. Rugăciunea a fost condusă de IPS Andrei Andreicuț, mitropolitul Clujului.
Majestatea Sa Regele Mihai I al României se confruntă cu un diagnostic sever: cancer de piele și leucemie. Regele României a decis să se retragă din viața publică și a cerut Principesei Moștenitoare Margareta, Custodele Coroanei României, să îl reprezinte la toate manifestările publice care au loc în acest an, când românii celebrează 150 de ani de la fondarea Dinastiei.

Din acest motiv, monarhiștii clujeni s-au adunat la catedrală, unde IPS Andrei Andreicuț le-a reamintit faptul că Majestatea Sa este singura persoană care se mai află în viață dintre cele care au participat la sfințirea lăcașului de cult, în 1933. Mitropolitul ortodox s-a rugat pentru ca vremurile bune să revină.Printre cei care au mers la catedrală pentru a se ruga pentru sănătatea Regelui Mihai au fost numeroși membri ai Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și ai Clubului Monarhiștilor Clujeni, cele două organizații care au inițiat unificarea mișcării monarhiste din România, dar și mulți admiratori ai Regelui Mihai care nu sunt afiliați unei organizații. Printre personalitățile prezente s-au numărat copreședintele Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei, Valentin Lungu, istoricul Cornel Jurju de la Clubul Monarhiștilor Clujeni, consilierul local Adrian Mureșan, actorul Leo Viziteu, organizatorul celei mai mari competiții de squash din Cluj, Sebastian Baciu, precum și alți cunoscuți monarhiști clujeni, precum Radu Copăcean și Carmen Văcar ori arhitectul Dan Clinci.

Rugăciune pentru Rege în Catedrala Ortodoxă din Cluj

Rugăciune pentru Rege în Catedrala Ortodoxă din Clujdle templates freefilm online


Categoria: Eveniment

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama