Ambasadorul Marii Britanii: Lupta împotriva corupției trebuie să continue

Autor: Claudiu.Padurean din 10 martie 2016, Vizualizari: 618

Ambasadorul Marii Britanii în România, Paul Brummell, a luat parte la lansarea Camerei de Comerț Britanico-Române din Cluj. Această structură reunește cele mai importante companii britanice, care au creat împreună câteva mii de noi locuri de muncă în zona Clujului. Organizatorii lansării acestei structuri au invitat la acest eveniment experți americani și britanici în combaterea corupției. Printre acești experți se numără și un agent special al FBI.
Ambasadorul britanic în România, Paul Brummell, a subliniat importanța dezvoltării relațiilor economice româno-britanice. El a declarat că volumul comerțului bilateral a ajuns la 3,5 miliarde de euro pe an, iar balanța comercială este în favoarea României. De asemenea, ambasadorul britanic și-a exprimat susținerea pentru continuarea investițiilor care vin în zona Clujului din Regatul Unit. În acest context, Paul Brummell a afirmat că România trebuie să continue lupta împotriva corupției, pentru a avea un mediu de afaceri sănătos. El și-a exprimat deschis susținerea față de DNA și ANI și a adăugat că problema combaterii corupției este una importantă pentru întreaga lume.

La evenimentul organizat de investitorii britanici a fost invitat să vorbească și un agent special FBI. Martin Hellmer a precizat că vorbește în nume personal. El a arătat că Guvernul Statelor Unite ale Americii luptă pentru combaterea corupției la nivel mondial.

Experții britanici și americani au arătat că persoanele și companiile care comit acte de corupție în străinătate pot fi pedepsite în cele două țări, dacă au cea mai mică legătură cu Statele Unite sau cu Regatul Unit. Ei au încurajat autoritățile române să continue lupta pentru combaterea corupției.dle templates freefilm online


Categoria: International

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama