Iubitorii filmului așteaptă cu emoție Gala de Premiere a TIFF

Autor: Claudiu.Padurean din 3 iunie 2016, Vizualizari: 2 277

Iubitorii filmului așteaptă cu emoție Gala de Premiere a TIFFCel mai important festival de film din România se apropie de final. Gala de premiere a TIFF va avea loc sâmbătă seară la Teatrul Național din Cluj. La această ceremonie vor participa vedete ale cinematografiei mondiale, precum actrița Sophia Loren sau cineastul Iain Smith.
Cele mai mari emoții sunt ale cineaștilor aflați în competiția oficială a Festivalului Internațional de Film Transilvania. Pentru Marele Premiu concurează un singur film românesc, pelicula Câini, care a fost remarcată și premiată și la festivalul de film de la Cannes.

Organizatorii au anunțat deja că două dintre cele mai importante personalități ale cinematografiei mondiale vor primi premiul pentru întreaga lor activitate. Este vorba de cineastul Iain Smith, implicat în realizarea unor producții precum Mad Maxx sau Al Cincelea Element, și de faimoasa actriță Sophia Loren. Aceasta va primi distincția acordată de organizatorii TIFF de la o altă divă a cinematografiei, actrița româncă Mădălina Ghenea, cea care a fost comparată de presa italiană cu Sophia Loren încă de la debutul pe marile ecrane. Mădălina Ghenea se va întâlni cu publicul clujean sâmbătă, de la ora 14.00, la Casa de Cultură a Studenților, cu prilejul proiecției speciale a peliculei Tinerețe, în regia lui Paolo Sorrentino.dle templates freefilm online


Categoria: Life Style / Cinema

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama