Festivalul La Dâmburi, evenimentul tinerilor sătmăreni!

Autor: invitati din 16 august 2016, Vizualizari: 2 603

La Dâmburi e acel loc în care tinerii, prin forţe proprii, au reuşit să construiască un nume în Satu Mare, să dea culoare unei locaţii gri, prin artă, sunet şi energie pozitivă. La Dâmburi e un spaţiu de relaxare, cunoaştere şi înţelegere a conceptului că SE POATE. Că noi, tinerii sătmăreni, am reuşit să organizăm un eveniment care a ajuns momentan la a doua ediţie şi prezintă publicului sătmărean artişti cunoscuţi la nivel naţional şi ateliere inedite.


 

În continuare, îţi prezentăm o descriere succintă a tuturor concerteleor şi activităţilor faine de care te poţi bucura ” La Dâmburi.

Pentru detalii, accesează şi celelalte rubrici ale site-ului şi urmăreşte-ne pe Facebook.

În Satu Mare se poate ajunge:

Cu maşina

Se poate ajunge dinspre Cluj-Napoca, Oradea, Baia Mare şi punctele de trecere a frontierei Petea (graniţa romano-maghiară) şi Halmeu (graniţa romano-ucraineană).

Rutele uzuale ale celor care sosesc dinspre Bucureşti sunt: Bucureşti – Braşov – Târgu Mureş – Cluj Napoca -Satu Mare sau Bucureşti-Piteşti-Sibiu-Cluj Napoca-Satu Mare. Durata medie a unei călătorii este de 9-11 ore.

Cei care sosesc dinspre Budapesta folosesc de obicei ruta Budapesta-Debrecen-Petea-Satu Mare. Durata medie a unei călătorii este de 5-6 ore.

Cu trenul

Se poate veni dinspre Baia Mare, Oradea sau Jibou. Pentru detalii suplimentare va rugăm să consultaţi orarul disponibil pe site-ul www.infofer.ro.

Celor care sosesc dinspre Bucureşti, le recomandăm să folosească un tren de noapte dotat cu vagoane de dormit sau cuşete.

Cu avionul

Compania naţională Tarom oferă curse regulate spre Satu Mare. Informaţii detaliate se găsesc la www.tarom.ro

Cine ne va încânta la această ediţie?

dle templates freefilm online
Sursa: BAIA MARE, CLUJ-NAPOCA, FESTIVALUL LA DÂMBURI, HALMEU, LA DÂMBURI, ORADEA

Categoria: Life Style

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama