Save the date…În 19-21 august ne vedem la Duruşa, pe meleaguri moroşene

Autor: invitati din 18 august 2016, Vizualizari: 2 646

Ediţia din anul acesta denumită foarte sugestiv FRENDSTIVAL, plănuieşte să adune prieteni vechi şi noi, ba chiar mai mult să îi implice activ pe unii dintre aceşti duruşei nesătui de natură, multă distracţie şi în special de muzică bună.


Acestea fiind spuse, poate recunoasteti şi voi în line-up pe câţiva dintre aceşti vechi prieteni de care vorbesc, aşa că haideţi să ne distrăm împreună pe muzica lor:

Am discutat un pic şi cu organizatorii Duruşa SummerHills aka Road Runner Society (RRS) despre ciudatul fenomen chiar atipic culturii româneşti…scăderea preţurilor, precum şi la ce să ne aşteptăm în această ediţie.

Oana|Dispersie: Am observat ca s-au ieftinit foarte  mult abonamentele, daca nu ma insel anul trecut se vindeau la 90 ron, cum de această diferenţă?

RSS: E o ediţie mai mica, o petrecere cinstita am putea spune, cu artisti romani, frends of frends and frends, in care sarbatorim şi menţinem vie miscarea. In acelaşi timp ne tragem suflu pentru planuri mai mari de viitor….e un pret cinstit pentru o petrecere generoasa.

Oana|Dispersie: Practic, singura diferenta e in line-up?

RSS: Mai degraba in faptul că am scos ziua de joi şi amploarea pe care am dimensionat-o. Dacă ni se depasesc asteptarile, cu mare drag

Oana|Dispersie: Am inteles că anul acesta aveţi ceva surprize pt noi, wanna share something with us?

RSS: Surpiza e un nou spot, frumos decorat undeva in sat. Plus set-up de festival magic

@Durusa 2015, Foto by Ilinca Dobre

Am încercat să mai scot câteva informaţii de la ei şi vă pot spune doar că acel spot e HAMBAR.LiVE şi că “va fi in proximitatea Căminului Cultural, toata lumea îl va vedea”, so check it out ;)

More info? Here it is…

Halatu’ cât e halatu’?

Exista doar bilet de tip abonament in valoare de 40 ron, in care ai inclus tot (bar, food court, activitaţi, dusuri, wc, parcare). Acesta poate fi achiziţionat din urmatoarele locaţii:

  • direct la locaţie – Căminul Cultural Duruşa
  • Cluj – Atelier Cafe
  • Baia Mare – LogOut Pub

Food?

Aşa cum ne-am obişnuit deja şi anul acesta papa bun va fi asigurat de către cei de Wok’n Roll.

Ce să aduci cu tine?

  • cort
  • sac de dormit
  • izopren
  • lanternă

Se anunţă vreme bună 27-30? C, aşa că pune un costum de baie să nu te bronzezi cu urme, dar şi o haină mai groasă pentru acele nopţi băgate-n zi. And just in case…o pelerină şi bineînţeles cizmuliţele de la Electric ;)

A da, pune şi un frisbee, o să îţi faci o groază de prieteni noi!!! în caz că nu ai disc, don’t worry au cei de la Şoimii Patriei îţi zic din surse sigure că o să fie şi ei acolo şi îţi vei face o echipă de prieteni noi!

Localizare şi Acces?

Dacă nu ai ajuns aici  înseamnă că nu eşti bine :D

Acces: parcarea se va face în satul Duruşa, în spatele Căminului Cultural, de unde mai sunt 1,5 km care se parcurg pe jos pentru a ajunge pe deal.

FYI  “Drumul până la Cămin a fost asfaltat anul trecut în toamnă, e excelent!”

Vă aşteptăm la distracţie!

dle templates freefilm online


Categoria: Life Style

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama