Horia Brenciu & HB Orchestra Live vor face show la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca

Autor: bianca.padurean din 14 septembrie 2016, Vizualizari: 2 716

Horia Brenciu & HB Orchestra Live vor face show la Sala Polivalentă din Cluj-NapocaHoria Brenciu revine în forţă pe piaţa concertelor din România cu un Turneu Naţional în 11 oraşe şi un show la Sala Palatului. Horia Brenciu, artistul supranumit „omul-spectacol”, concertează în Cluj-Napoca, pe 30 octombrie, de la 19.30, la Sala Polivalentă, într-o impresionantă producţie live, alături de instrumentiştii prestigioşi care alcătuiesc HB Orchestra. Artistul promite un concert unic, plin de hituri, piese noi şi momente surprinzătoare.


O lună nebună, o lună muzicală, o lună plină de bucurii! Începem turneul în forţă pe 6 octombrie, la Piatra Neamţ şi ne oprim pe 5 noiembrie, la Bucureşti! Toamna asta vom avea multe de cântat, mulţi prieteni de revăzut şi o groază de lume de îmbrăţişat pentru că acest turneu vine după o pauză de 3 ani. 3 ani în care am lansat un album, „40+”,în care am scris o mulţime de piese noi şi în care am construit momente muzicale speciale pentru fanii mei. Muzica m-a apropiat şi mai mult de ţară şi m-a făcut să-i iubesc şi mai mult pe români. De pe 6 octombrie până pe 5 noiembrie, fiecare seară de concert va fi unică şi va beneficia de amintiri frumoase! Dragilor, abia aştept să ne vedem.

Odată cu primul show susţinut în martie 2011 la Sala Palatului, Horia Brenciu a adus un suflu nou în showbiz-ul românesc, adăugând concertelor un ingredient imediat adorat de public – entertainment-ul. Conectat în permanenţă la public, Horia Brenciu generează audienţei bucuria de a trăi. Un show marca Horia Brenciu este poate cel mai interactiv realizat de un artist român.

Evenimentul face parte din Programul naţional cultural Artă contra Drog 2016, proiect derulat de Centrul Internaţional şi pentru Drepturile Omului - CIADO România şi Asociaţia Culturală de Teatru, Muzică şi Film „Dracula”. Scopul proiectului este de a informa publicul asupra riscului asociat consumului de droguri şi de a oferi, în acelaşi timp, o alternativă de viaţă sănătoasă prin consumul de acte cultural-artistice.

dle templates freefilm online


Categoria: Life Style

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama