Formaţia Pasărea Rock promovează albumul ”Legenda” prin 14 spectacole

Autor: bianca.padurean din 19 septembrie 2016, Vizualizari: 2 644

Formaţia Pasărea Rock promovează albumul ”Legenda” prin 14 spectacoleDupă concertul de lansare al albumului ”Legenda”, semnat de Pasărea Rock, ce va fi prezentat într-un format UNIC la nivel European, în data de 23 septembrie la Arena Basme cu cai, artiştii vor porni într-un amplu turneu naţional. Printre oraşele vizate se găsesc atât locuri unde formaţia a fost foarte bine primită, cât şi oraşe unde vor susţine  concerte în premieră.


Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Josef Kappl, Nicu Patoi şi Sorin Voinea vor oferi publicului, spectacole diferite de la oraş la oraş, iar totul va fi personalizat: de la stilurile abordate de rock sau rock-simfonic, până la concursurile cu premii şi evenimentele speciale care îmbracă turneul.

 

Oraşele pe care ”Pasărea Rock” le va vizita în această toamnă sunt:

 • Bucureşti, 23 septembrie, Arena Basme cu cai – concept UNIC în Europa;
 • Bacău, 6 octombrie, Piaţa Centrală;
 • Vaslui, 8 octombrie, Hanul Ancuţei – concert rock;
 • Cluj-Napoca, 11 octombrie, Casa de Cultură a Studenţilor – spectacol rock – simfonic;
 • Timişoara, 12 octombrie, Filarmonica Banatul – spectacol rock – simfonic;
 • Târgu Mureş, 14 octombrie, Palatul Culturii – spectacol rock-simfonic;
 • Braşov, 15 octombrie, Centrul Cultural Reduta – concert rock;
 • Râmnicu Vâlcea, 16 octombrie, Casa de Cultură a Sindicatelor – spectacol rock-simfonic;
 • Craiova, 17 octombrie, Teatrul Naţional Marin Sorescu – spectacol rock –simfonic;
 • Bucureşti, 25 octombrie, Berăria H – concert rock;
 • Buzău, 27 octombrie, Sala Sporturilor – spectacol rock-simfonic;
 • Piteşti, 28 octombrie, Club Hush – concert rock;
 • Suceava, 30 octombrie, Casa de Cultură a Sindicatelor - concert rock;
 • Iaşi, 31 octombrie, Casa Studenţilor – concert rock;

Albumul Legenda este esenţa existenţei unei trupe prezentă pe piaţa muzicii româneşti de doi ani şi jumătate, fiind rodul muncii consecvente şi reprezentând renaşterea genului muzical, cu influenţe din folclorul românesc şi cel balcanic.

 

Biletele se pot achiziţiona de pe site-ul basmecucai.ro ( doar pentru concertul de lansare de la Basme cu cai), iabilet.ro, biletfan.ro, blt.ro (pentru concertele din turneul national), in magazinele fizice anuntaţe de partenerii noştri şi la casele de bilete ale sălilor de spectacol din fiecare oraş.

Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina de Facebook Pasărea Rock.

 

Despre Pasărea Rock

               

Pasărea Rock este un proiect lansat pe piaţa muzicală din România în martie 2014. Ajunşi la vârsta maturităţii artistice, Mircea Baniciu, Josef Kappl şi Ovidiu Lipan Ţăndărică au înţelepciunea de a nu se rupe de trecut, ci de a căuta în experienţa comună a tinereţii puterea şi forţa de a duce mai departe o poveste care a făcut legendă, povestea trupei care i-a consacrat, Phoenix. Proiectul este întregit de Sorin Voinea şi Nicu Patoi.

De la înfiinţare, trupa a lansat şapte melodii, două EP-uri şi un videoclip, iar turneele susţinute de Pasărea Rock anul trecut au confirmat, la nivel naţional, succesul proiectului.

Repertoriul Pasărea Rock include compoziţiile originale precum Praznic năprasnic, Căluşandra, Pasărea Calandrinon, Legenda, Epitaf, Zoreaua, Origine, Fagul si Iedera, piese din prima operă rock-simfonic Meşterul Manole, cum ar fi Pe Argeş în jos sau Rugăciune către Domnul şi hituri binecunoscute interpretate de Mircea Baniciu, Hanul ulciorului nesecat sau Eşarfă în dar.

dle templates freefilm online


Categoria: Life Style

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama