We are Rocking the City salută oamenii faini: „See you next year, amazing people”

Autor: bianca.padurean din 29 septembrie 2016, Vizualizari: 2 692

We are Rocking the City salută oamenii faini: „See you next year, amazing people”We are Rocking the City, festivalul rock al Clujului, ajuns la a III-a ediţie, a reuşit să impresioneze peste 9000 de festivalieri prezenţi la eveniment. Aceştia au scandat, au cântat şi au vibrat la unison cu artiştii lor preferaţi. Între 23-25 septembrie, pe Platoul Sălii Sporturilor, festivalul a reunit cele mai în vogă trupe rock româneşti, generând un intens interes pentru iubitorii de muzică rock, o zonă insuficient speculată pe piaţă, în ciuda numărului mare de fani ai genului. Cu siguranţă, printre numele deosebit de aşteptate au fost Alternosfera, Bucovina, Negură Bunget, Implant pentru refuz, Firma, Dirty Shirt, trupe care au uimit prin energie şi complexitate.


Atmosfera a fost extraordinară, coeziunea creată de cei cu pasiuni comune fiind de neînlocuit. La toate acestea au contribuit, de asemenea, elementele de design, muzica bună, sonorizarea impecabilă, energia publicului si mâncarea deosebit de gustoasă a celor de la Mc Milano, Fishbox, Cimbru, La Nu Ştiu Cine, Hip-Dog, cafeaua de la Coffee Addicts, care ne-a oferit un plus de energie, dar şi activităţile celor de la Beard Brothers. O surpriză a fost şi apariţia spontană a unei mirese excentrice, o împătimită a rockului, care a îndrăznit să rupă stilistic unitatea ţinutei prin purtarea unor încălţări sport extrem de simpatice. Reacţia publicului a fost entuziastă şi generoasă, mireasa fiind purtată îndelung pe braţele mulţimii.

 

“Am avut parte de trei zile pline de entuziasm şi energie. Ne-am bucurat alături de fani, deşi vremea a fost puţin cam rece pentru un festival outdoor. În ciuda acestui lucru aplauzele nu au încetat să curgă, zâmbetele să fie pe faţa tuturor, iar muzica să răsune. Mulţumirile noastre merg atât spre trupe şi colaboratori, cât şi spre miile de oameni faini care au alcătuit un public de milioane” declară Bianca Szocs- organizator We are Rocking the City

 

Evenimentul este susţnut de Primăria şi Consiliul Local Cluj-Napoca şi Consiliul Judeţean Cluj-Napoca.

dle templates freefilm online


Categoria: Life Style

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama