Jean-Michel Jarre: Iubesc sufletul românesc!

Autor: bianca.padurean din 7 octombrie 2016, Vizualizari: 2 996

Jean-Michel Jarre: Iubesc sufletul românesc!Jean-Michel Jarre va ajunge la Cluj-Napoca pe 11 noiembrie cu o producţie unică, pe care publicul din România nu a mai văzut-o vreodată într-un spectacol de interior. Este pentru prima dată când Jean-Michel Jarre va susţine un concert la Cluj-Napoca, după 2 concerte la Bucureşti în 2008, respectiv 2011.


“Iubesc sufletul românesc. Stilul latin ne apropie, la fel şi modul excentric şi nebunesc de a privi viaţa. Am avut dintotdeauna o relaţie specială cu România. Primul meu publisher a fost român, iar când a început succesul meu internaţional, una din primele ţări, care a reacţionat extrem de pozitiv a fost România.” afirmă pionerul muzicii electronice, Jean-Michel Jarre.

 

Concertul de la Cluj face parte din turneul mondial “Electronica” care va avea startul în luna octombrie în Anglia. Al doilea volum al albumului “Electronica 2: The Heart of Noise”, a fost lansat în primăvara acestui an prin Sony Music International. El vine în continuarea aclamatului prim volum, intitulat “The Time Machine”, şi dispune de o serie întreagă de colaborări cu artişti celebri, precum Rone, Pet Shop Boys, Primal Scream, E.S., Julia Holter, Gary Numan, Jeff Mills, Peaches, Siriusmo, Yello, The Orb, Sebastien Tellier, Hans Zimmer, Cyndi Lauper and Christophe, pe care Jarre i-a ales în mod special pentru a desăvârşi proiectul acestui album constituit din două volume.

 

"Am făcut de multe ori, ceea ce unii ar numi proiecte nebuneşti, iar cel mai nou este la fel de nebunesc: am încercat să creez un decor extraordinar, tridimensional, dar fără ochelari speciali. Am considerat mereu că, în momentul în care un muzician îşi creează spectacolul, el trebuie să-şi invite audienţa într-o imersiune totală în sentimente, sunete şi muzică, dar şi în efecte vizuale. Abia aştept să împărtăşesc cu voi spectacolul, care va fi un show minunat.” continuă artistul.

 

Idolul mai multor generaţii, Jean-Michel Jarre a debutat la mijlocul anilor '70 iar succesul său mondial a survenit în anul 1976 când a lansat albumul ”Oxygene”. Dacă albumul care avea să-i aducă faima mondială acum 40 de ani a fost înregistrat în bucătăria lui cu instrumente rudimentare, pentru discul din 2016, “Electronica 2: The Heart of Noise”, el a adunat o colecţie de "eroi" şi a avut acces la cele mai bune studiouri din lume. 

 

Cu renumitele sale concerte de mărimea unui oraş întreg, Jarre a stabilit recorduri mondiale Guinness pe tot mapamondul, inclusiv unul pentru o audienţă de 2.5 milioane de fani organizat în faţa La Défense, Paris, urmând ca imediat după aceea tot el să îşi depăşească propriul record în Moscova, când pentru cea de-a 850-a aniversare a oraşului, Jean-Michel Jarre a susţinut un concert pentru un număr impresionant de 3.5 milioane de fani.

 

Cristian Petică, Director Executiv Quantum Media şi producător al evenimentului Jean-Michel Jarre (Cluj-Napoca) a precizat: ”Cererea pentru bilete a fost foarte mare, încă de la anunţarea concertului. În momentul de faţă avem soldout la 3 categorii de bilete şi au mai rămas mai puţin de 2000 de bilete în vânzare. Suntem siguri că acest concert va fi sold out. Aşteptăm data de 11 noiembrie pentru încă un concert extraordinar la Cluj-Napoca.”

 

Preţ bilete: 

VIP Loja cu catering - 495 RON; VIP Tribună cu catering - 445 RON; Exclusiv VIP - 485 RON; Electronica VIP - 380 RON; Laser Premiu; 325 RON - Oxygene  1 - 248 RON; Equinoxe 2 - 215 RON; Destination 3 - 160 RON; Revolution 4 - 110 RON.

 

Concertul este organizat de Diesel Events în parteneriat cu Quantum Media, iar biletele pot fi achiziţionate, de pe site-ul oficial al evenimentului www.funticket.ro şi dieselevents.ro.

dle templates freefilm online


Categoria: Life Style

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama